Kolme upeaa matkakohdetta syyslomallesi

Costa del Sol ja Costa Blanca

Costa del Solilla riittää nimensä mukaisesti aurinkoa lähes jokaisena vuoden päivänä, ja syksy on mitä parhainta aikaa matkustaa Andalusiaan kesän helteiden helpotettua. Suomesta pääsee lentämällä Malagaan tai Costa Blancalle Alicanteen vajaassa viidessä tunnissa jopa useita kertoja päivässä. Astuttuaan ulos lentoasemalta huomaakin olevansa lähes lämpimän Välimeren rannalla. Monille suomalaisille Costa del Solin ja Costa Blancan kaupungit ovat tuttuja, asuuhan rannikolla paljon suomalaisia joko ympärivuotisesti tai talvikausina.

Rooma

Jos historia ja arkkitehtuuri sekä hyvä ruoka ja juoma ovat sydäntä lähellä, ei Roomaa voi jättää pois matkakohteiden joukosta. Ainutlaatuiset, maailmankuulut historialliset nähtävyydet vetävät Roomaan turisteja ympäri vuoden, mutta syksy on ehkä kaikkein paras aika kaupunkiin tutustumiselle. Säät suosivat yleensä pitkälle syksyyn ja turisteja saattaa olla hieman vähemmän kuin ruuhkaisimpina kesäkuukausina tai pääsiäisen seutuun. Lento Roomaan kestää vain hieman yli kolme tuntia ja matka lentokentältä keskustaan on varsin lyhyt, joten “la dolce vita” on helposti saavutettavissa.

Kreeta

Kreikan saarista suurin ja eteläisin sopii myös erinomaisesti syysloman kohteeksi. Vielä lokakuussakin lämpötilat ovat suomalaisittain todella miellyttävät ja merivesi uintikelpoista ainakin Pohjolan asukeille. Kesän turistisesongin päätyttyä saarella on rauhallista, jolloin hinnat ovat kohdallaan ja voi helposti tutustua kaupunkeihin ja nähtävyyksiin. Vaikka monet turisteja palvelevat hotellit ja rantaravintolat sulkevatkin oviaan, on suurella saarella aina majoitusta ja herkullista kreikkalaista ruokaa tarjolla.

Kuinka rahoittaa syysloma

Jos kesäloma vei lomabudjetin, mutta syysloma tuntuisi tulevan tarpeeseen, täytyy miettiä kuinka lomamatka olisi mahdollista toteuttaa. Nykyään kulutusluoton hakeminen on todella yksinkertaista, kun sen voi tehdä netissä ja lainapäätöskin tulee yleensä lähes samantien. Luottoja ja rahoituslaitoksia on kuitenkin netti pullollaan, joten sopivimman ja edullisimman lainan löytäminen saattaa tuntua hankalalta.

Tässä hyvä artikkeli lainojen järkevästä hausta: Näin saat parhaan lainan netistä

Lue myös tämä niin osaat välttää liian kalliit ja sinulle sopimattomat lainat: Pienlainojen hinnat vaihtelevat huomattavasti

Mukavaa lomaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *